İşletme ve İşletme (İngilizce) lisans programlarının akreditasyon sürecine ilişkin tecrübe paylaşımı amacıyla, Türkiye’de tüm bölümleriyle akredite olan ilk turizm fakültesi olan AKÜ Turizm Fakültesi ile İşletme Bölümü arasında 18.09.2024 tarihinde bir toplantı yapılmıştır. Toplantıda Turizm Fakültesi dekanı Prof. Dr. Elbeyi PELİT ve dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali KABAKULAK, dekan yardımcısı ve üniversite kalite koordinatörü Doç. Dr. Ali AVAN, Turizm İşletmeciliği Bölümü başkanı Prof. Dr. Ahmet BAYTOK, İşletme Bölümü başkanı Prof. Dr. Hatice ÖZUTKU ve İşletme Bölümü başkan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Arif ARİFOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Mücahid YILDIRIM hazır bulunmuştur. Toplantıda aşağıda belirtilen konular ele alınmıştır:
1. Program akreditasyon ölçütlerinin değerlendirilmesi.
2. Ölçütler için gerekli kanıtların toplanması ve sunumu.
3. Dış paydaşlarla iletişim.
4. Program mezunlarının takibi ve mezunlarla iletişim.
5. Program akreditasyon takımlarının oluşturulması ve işleyişi.
6. Sınav sorularının ders ve program öğrenme çıktılarıyla uyumunun temin edilmesi.

18 Eylül 2024, Çarşamba 15 kez görüntülendi